knockeduplife

Glad över det jag har.

Kategori: Allmänt

Kan nu säga att jag helt och hållet smält detta med att bli förälder. Jag kan inse nu att det bara är 15 veckor kvar. Vill flytta in i nya lägenheten nu!! Vill börja bädda sängen och göra det mysigt för ankomsten. Har så mycket jag vill göra för att det ska bli fint.

Har för övrigt världens bästa stöd i allt detta. Känner mig lyckligt lottad för dem vänner som står kvar och "offrar" lördag kvällar för att umgås, och inte dricker. Som för mig inte spelar någon roll, men att dem tänker på mig får mig att riktigt glad. Att jag dessutom har en vän som själv ska få barn några veckor efter mig är ju helt underbart! Alltså lyckan och glädjen jag kände då är ju helt obeskrivlig. Dels för att dem ska få barn, men även för att man har ett stöd när det kommer till bebis snack haha. Sen har jag även en sån himla tur att jag har en bra släkt. Behöver inte köpa så mycket stora grejer i och med att jag får låna och ärva en massa saker. Helt underbart! I och med att man inte är storm rik så känns det jätte bra att jag har så fina människor omkring mig. Var hos min +moster och fick låna en hel påse med kläder, och tro mig att jag rivit upp påsen ett x antal gånger bara för att kolla igenom allt. Kläderna är så himla små att det är svårt att förstå att det ska rymmas en bebis i dem! Fick låna en barnvagn av dem också så nu är det löst också.

Idag är det 110 dagar kvar till BF. Sååå nära men så långt bort.

Barnvakt

Kategori: Allmänt

Är nu hemma igen, och har tagit en varm lång dusch, tagit på mig den sexiga sparkdräkten och ligger och ser tv. Var i Setsele igår för att vara barnvakt åt Aggan. Gick super bra, blir alltid lika förvånad över hur bra det faktiskt går. Vi dansade till Judas Priest (Aggans val av musik), målade och tittade på disney channel, sen åt vi massor av godis, chips och ostbågar. Sen vid åtta slocknade Agnes, och då såg jag Så mycket bättre. Älskar att det programmet har börjat om, vet egentligen inte vad de är med programmet jag gillar men tycker att det är såå bra!

Måste också bara påpeka att inte gillar att man nu ska ställe klockan en timme bakåt. Vill ju gå och sova nu men klockan halv sex är väl nästan att ta lite väl mycket? Eller? Måste då först och främst komma på ett sätt att ta mig upp ur soffan. Gör så jag jäkla ont i magen. Är det någon som vet vad det kan bero på? När man t.ex spänner den eller trycker ovanför naveln. Man behöver inte ens trycka hårt för att det ska göra ont. Ska till barnmorskan på onsdag så då får jag väl fråga. Blää vad less jag blev. Ska rulla mig upp och borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket. Förmiddags pass imorrn. Natti natt

Gaddning?

Kategori: Allmänt

Jag undrar om man kanske ska ta och boka en tatueringstid snart. Håller på att vara dags, eller rättare sagt håller på att vara dags att tatueraren hör av sig som han skulle göra, men har en känsla av att han glömt bort lilla mig så jag får nog ta och ringa själv. Har ju som redan planerat hela "sleaven" jag ska göra och det kanske är dags att börja åtminstonde. Men vart ska man börja? Vill lämna öppet en plats där jag kan få in ett fint typsnitt på lillens namn när den kommer. Känner mig helt tom på kroppen så kanske ska ta och ringa på måndag så man får det gjort. Så får det bli!

Kan ju ta och visa dem få jag har nu.

Detta är min första, och har väl hållt  på med den fem eller sex gånger och är fortfarande inte nöjd. Ritade upp den själv men resultatet blev helt annars. Men just nu är jag så less på att fortsätta med den på ett tag.


Detta är den andra, är en sydsamisk symbol för fågel. Får jämt påståenden om det är en kniv eller en ljusstake haha. Men nej de är bara en symbol. Det är nog en tatuering jag aldrig kommer att ångra. Dels för att den är så enkel och för att den står för något.



Den senaste. Var egentligen tänkt att jag skulle göra en annan men fem minuter innan så blev det denna istället.
Är också en ganska enkel liten en.



Upd: Har sett era kommentarer och det var ju en himla tur, hade ingen aning att det inte var olämpligt att tatuera sig när man är gravid. Det är nog något jag inte hade tänkt på alls. Så tack för upplysningen :)

Bortskämda jag.

Kategori: Allmänt

Long time no see!
Har varit i Setsele hela veckan och "vilat". Och det är så sjukt dålig mottagning där så därför har jag inte haft med mig datorn (mobiltbredband). Bättre att ligga i Setsele och se tv (där man dessutom blir väldigt bortskämd med allt möjligt) än att ligga hemma och se tv. Men nu är jag hemma igen. Idag har jag sysselsatt mig själv med att städa, tvätta, rensa kylen, diska och handlat mat. Så nu känns det rent utav mysigt att vara hemma.

Ikväll ska jag Kelly och Patrik iväg och äta på pizzan, tror jag redan bestämt vad jag ska käka. Pepparstek coming up! Sen blir det nog att bara mysa på och se en film om jag känner pensionärerna rätt. Thumbs up!

Som sagt är det bara att ställa frågor, hade tänkt samla ihop dem vid ett senare tillfälle om det kommer in några fler.

It's friday!

Kategori: Allmänt

Sista timmen på jobbet var jag gode less, det är man väl kanske varje gång strax innan man slutar men denna halvtimme kändes som två timmar minst. Ont i fötterna, hungrig och trött. Men äntligen är det fredag, och det ska vi fira med lite vin höll jag på att skriva. Men det är ett bra tag sen man drack vin. Däremot blir det middag med Empan och Idol på de! Blir riktigt mys.

Ha en bra kväll!




kranky

Kategori: Allmänt

Har varit så otroligt jäkla trött idag, slumrade till flera gånger idag på jobbet. Ögonen ville som inte riktigt samarbeta med mig. Och det värsta när man är trött är att jag är lite lätt retlig. Säger ingenting och det behöver inte vara något speciellt som händer, men hjärnan kan koka över när jag stör mig på något/någon. Och ju mer man tänker desto grinigare blir jag. Så jag tror att jag nu bara ska göra middag och sedan dra ner persiennerna och sova, för det här går inte!

Jobb imorgon och sen är det plötsligt helg igen, blir Idol med Empan imorrn. På lördag blir det att hälsa på + mostrarna för att kolla lite bebisstuffs, och sen mina vänner på söndag så går jag in i vecka 24. Alltså 16 veckor kvar bara.

Nepp, starta med middan.

Resumé av lite blandat

Kategori: Allmänt

Jobbar förmiddag i veckan, och jag hade de inte roligt inatt när jag började bli stressad över dem få timmars sömn jag skulle få. Tog mig upp iallafall och dagen gick bra, var inte alltför trött ändå. När jag kom hem så dök Köks Jim upp och skulle ta lite mått på mina köksluckor, så snart får man nya fina köksluckor! Inte en dag försent. Dem jag har nu är så förskräckligt fula att nya handtag inte ens hjälper. Men nu blir de nytt och fräscht. (kanske bor kvar här nu när allt blir uppfräschat, hähä)

Tog en kvälls dusch, inte för att jag behövde utan för att de är så satans skönt att sitta i mitt lilla hörn medan det öser ner kokhett vatten över axlarna. En halvtimmes dusch blev de sen gick det inte att höja värmen mer och vattnet blev kallare. Tog hand om min små fossingar också, så nu glider jag omkring på golvet tack vare fotkrämen. Bambi på hal is! Ska slänga mig i sängen snart och zappa mellan DH och Värsta pojkvänsakademin.

Förresten så hade jag tänkt berätta lite mer "om mig själv". Men tycker att det dels är tråkigt att beskriva mig och vilket sits jag sitter i, och dels för att inte vet vad jag ska skriva. Vet att en del är lite nyfikna så ni får helt enkelt ställa lite frågor så ska jag svara och förklara lite. Om ni vill förståss!

Cya!

Blown up

Kategori: Allmänt

I'm so faaaaat! Inte ens klea kan nu dölja min "stora" mage nu. Vill inte ens veta hur stor den är om två månader om den är såhär nu. Men en bra sak, kan ju ligga i soffan och ställa tallriken på magen och ÄTA utan problem, hähä.



Känns som hundra år sedan, eller om de var igår.

Kategori: Allmänt

Är så kul att ibland gå igenom lite gamla bilder, väcker så mycket minnen. Vart man stod i livet, vad man prioriterade då, hur man tänkte osv.


Sommaren 2006


Jag och Mickan 2005


Min födelsedag 2006

Bland dem första festerna 2005


Minns att jag var så jävla trött, helt svälld i ansiktet. orientering 2006


Våren 2007


same nm vintern 2008


Jag och Maggi vintern 2009


Jag och Stina på Rally cross hösten 2008


Jag och Maggi vintern 2008


Kelly, Jag och Stina Sommaren 2009


Patrik jag och Mickan vintern 2009


Jag och Patte hösten 2009


Maggi och Jag hösten 2010


Vintern 2010


Karro och jag stadsfesten 2010


jag och Patrik Våren 2010


Jag, Nicke och Kelly valborg 2010


Hösten 2010

Ylwa-lisa och jag vinter 2011


Vår 2011


Höst 2011

Blev en hel del bilder. Men är rätt kul att se hur man förändras på 6 år.

Hår resande

Kategori: Allmänt

Hade ett ärende på banken idag, och såg då när jag skulle visa legitimation att mitt leg går ut imorgon. Men tack och lov så skulle jag inte behöva fara till Umeå för att fixa de, var bara tvungen att fixa fram ett foto så skulle de ordna sig. Så jag ringde fotografen här i Malå och fick fota på en gång. Dock ett problem. Kalla mig fåfäng men jag har världens utväxt på håret som jag inte har hunnit färga än. Och hur snyggt är de att ha en jätte utväxt på legget som man faktiskt ska ha fem år framåt. Så jag fick lösa de på annat sätt. Haha jag är så patetisk men jag smetade på mascara på utväxten och det syntes faktiskt inte att jag hade någon utväxt.

Så jag kan nu tipsa er fake black heads att använda mascara på håret om det krisar!!

Nedgång före uppgång.

Kategori: Allmänt

Har en "dålig" vecka. Sover mest, och när jag är uppe mår jag dåligt. Lågt blodtryck eller något i den stilen. Så jag har faktiskt inte haft någon ork eller lust att uppd här eftersom att jag inte gör något, det händer dessutom ingenting heller. Känner mig som en fånge i mitt egna hem. Ner dragna persienner och inte en enda lampa får stå och lysa, men försöker tvinga mig ut för att få liiiiite frisk luft. Men annars är sängen min partner in crime. Lillen buffar lite då och då som en påminnelse att jag faktiskt lever, och tur är väl de.

Ska låta dem här värsta dagarna få vara, och sen ska persiennerna upp, förrådet ska styras upp inför flytt, ska börja aktivera mig. Och då kommer nog lyckoruset tillbaka. Men tills dess, Godnatt!

Lördag kväll.

Kategori: Allmänt

Har haft Maggi och Magnus på besök, alltid lika trevligt att bara sitta och surra med gamla vänner som man inte sett på länge!

Snart kommer Mickan och vi ska köpa hämtpizza och mysa på. Så sådan kommer min lördag att se ut.

Ansikts målning.

Kategori: Allmänt







Gårdagens ansiktsmålning. Hello kitty och en vanlig bondkatt!

Barnvakt

Kategori: Allmänt

Har varit barnvakt åt lill-sis Aggan ikväll, och måste säga att det gick riktigt bra! Inget gnäll för huvudtaget och hon somnade som en stock vid åtta. Redan vid fem tiden så somnade hon vid köksbordet när vi skulle äta middag, så lite orolig var jag över att hon inte skulle kunna somna sen men det gick ju vägen. Har för övrigt en sån satans huvudvärk så det kändes otroligt skönt att få komma hem till sin egna säng för att sova. Och det är exakt vad jag ska göra nu! Nighty nighty people!

Let it snow!

Kategori: Allmänt

Är faktiskt riktigt irriterad över att jag stukade foten igår, det innebär att jag inte kan jobba! Och det retar mig något så kopiöst! Hoppas att smärtan går över fort så att jag är redo för att arbeta igen.

Har hur som idag haltat iväg till Ica för att handla lite mat. Blev köttfärssås till middag idag, måste däremot öva lite mer för jag blir alltid fett besviken när jag gör det själv. Mammas och Pappas såser är jämt jätte goda och jag försöker göra som dem men lyckas aldrig.

Förresten ryktas det om snö imorgon!! Can't wait. Längtar tills snön ligger kvar på backen och när man kan börja använda vinterjackan igen. Mest troligt lär ju inte snön stanna kvar nå länge men man kan ju alltid hålla tummarna...



Hahaha alltså man ser inte liten ut nu för tiden!

Bajs

Kategori: Allmänt

Något konstigt hände med min design, så de får helt enkelt se ut såhär ett tag för jag oooooorkar verkligen inte sitta i timmar och fixa till de!! Blir så j*vla less.

Craving

Kategori: Allmänt

Hela den här veckan har bestått av fika fika och åter igen fika. Så vem är jag att inte löpa veckan ut. Fick ett sånt sug efter kanelbullar när jag gick förbi dem. Stora och goda såg dem ut.



C-vitamin och Bulle = bra kombo!

Over-all

Kategori: Allmänt

Annoying!

Kategori: Allmänt

Lyckades med de bästa som kunde hända.

Hade en dröm för någon vecka sedan att jag bröt foten på kärleksstigen och i samma veva var det dags att föda. Och kanske de är en slump, eller så vill högre makter påminna mig om att ta det lite lugnt. För ikväll lyckades jag! Stressade lite på jobbet tänkte mig inte för och snubblade så jag stukade foten rejält, och efter de blev de ett jäkla liv i magen. Meeeeen, jag bet ihop för jobba måste jag göra. Blir intressant att se hur stor foten är imorgon.

Sååå irriterande, och var helt enkelt bara tvungen att dela med mig av min irritation. Over and out!

B-day!

Kategori: Allmänt

Har haft en alldeles perfekt start på min födelsedag!
Bokade tid hos barnmorskan, blir första besöket efter ultraljudet så ska dit imorgon. Farmor kom förbi med en fin ros från henne och Kenta. Sen blev det lunch med henne på dungers, en god sallad blev de. Sen vidare till Malåbostaden så nu är lägenhet kirrad. En rejäl tyngd lyftes bort från axlarna eftersom att det är de man tänkt på mest. Vart ska jag bo frågan är nu som borta med vinden. Så jag kunde absolut inte haft en bättre start på dagen. Nu är det bara att ladda för jobb ikväll.



Love

Sierra leone

Kategori: Allmänt

Ska slänga i mig nå käk sen är de jobb som gäller! Så dem sexiga stödstrumporna sitter på plats.



Ha en bra idag!

Helt slut med

Kategori: Allmänt

Har haft en bra söndag med tårtbak och fika och gott sällskap och nu så är även denna kväll över. Man blir lite matt och slut när man vistats bland små barn som skriker halsarna av varandra haha.





Regn regn regn

Kategori: Allmänt

Godmorgon godmorgon!

Igår blev jag bjuden på middag hemma hos Empan, och det blev tacopaj till middag som var riktigt smarrig! Kul att ta igen lite tid med henne också.

Idag är det tårtbakning som gäller, så ska alldeles strax åka ut till Setsele för att baka och sedan äta tårtan såklart!
Men först lite frulle i magen så lillen får bli nöjd.



Dagboken

Kategori: Allmänt

Beställde hem Ett barn blir till (Dagboken) för ett tag sen. Den är rätt mysig att läsa och sen kan man fylla i egna "uppgifter" om vad som händer under graviditeten. Kan vara rätt roligt att läsa igenom senare.



(Klicka på bilden för beställning)

I´m awesome.

Kategori: Allmänt

Har städat klart lägenheten, till och med skurat och dammtorkat! Och det är något som jag inte är särskilt generös med. Och tvätten är snart klar dessutom. Så jag ger mig själv en klapp på axeln! (Y)



Kicksparkar

Kategori: Graviditeten

Hade lite svårt att sova inatt, lillen sparkade och bökade som tusan. Känns helt sjukt att lägga handen på magen och känna när det buffar till. Vilken känsla!

Så idag sov jag lite extra länge, och ska sätta igång att städa alldeles strax för imorgon kommer det folk på besök. Fyller år på tisdag men jobbar eftermiddag då så det blir fika imorgon istället. Och då kan det vara trevligt om det är välstädat här hemma haha. Strosar för övrigt omkring i sparkdräkten som helt klart är min bästa vän när det kommer till kläder.