knockeduplife

Spring för livet

Kategori: Allmänt

Solen lyser och nu börjar det verkligen kännas som att det går mot sommar, speciellt nu när snön börjar försvinna. Sen fick jag hem min nya skinnjacka så det kom väl vår känslor med den. Sen ploppade min parfym ner i brevlådan idag! Magnetism, älskar den och har alltid varit min favorit, men den är rätt dyr så jag har varit lite snål. Men på parfym.se var den på 53% rabatt så då kunde jag ju inte motstå!

Nu måste jag ut på en promme i solen för senare ikväll kommer Agnes och Angelica, vi ska äta lite mat och sedan gå ner till majbrasan. Är alltid så mysigt att stå framför en brasa, oavsett om den är stor eller liten. Ha en trevlig Valborg!

в качестве художника

Kategori: Allmänt

Som rubriker lyder, slut som artist! Kan inte påstå att man har överansträngt sig i helgen, men helt färdig är jag. Trött skalle bank och allmänt slö i kroppen är jag. Har haft en trevlig helg men nu är det godnatt för mig och Lill pyret.

Prommis o div

Kategori: Allmänt

Har varit ute på en prommis med Kicken idag, tänkte gå en lång sväng med honom men de blev bara ca 3 kilometer för han var så himla ivrig och virrig och sprang framför vagnen, bakom och på sidorna, så när jag dumpade honom blev de 3 kilometer till för oss. Inte så jätte långt men väldigt skönt! Nu blir det lite lunch och sen blir de till att helg städa igen. Varför går veckorna så fort? Är inte alltid lika otaggad på torsdagar för städ, men däremot ett måste. Vagnen drar in så jäkla mycket grus och smuts så hade jag inte städat varje vecka hade jag haft svarta golv och ett grus tag. Kan ju även lägga till att jag måste dammsuga varje dag. Men snart sopar dem väl av gatorna så de inte blir så mycket grus och skit. Nåväl, lunch var de ja!

Starkeman

Kategori: Allmänt

Nu har Otto lärt sig att vända sig från mage till rygg! Han är så duktig!

Mys

Kategori: Allmänt

Myser med den finaste!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Då hade den här dagen gått också. Men är lite besviken på mig själv! Har verkligen inte tagit vara på det vackra vädret. Har varit riktigt vår väder idag värmande sol och smältande snö. Däremot har jag ojat mig själv för den ömmande armen. Lite svårt att få på sig kläder, och hitta kläder som inte är så obekväm.

Men vid tre tiden mötte vi upp Kelly för då var det hennes tur att gadda sig. Vi kommer att ha bff tatueringar för hon gjorde nämligen också en uggla! Skit fin! Det har bara gått en dag sen jag gjorde min men suget har redan kommit för att bygga på. Kanske man får se till att spara lite så man får göra den snart!

Carpe Diem - ut på en prommis!

Nr.4

Kategori: Allmänt

Då hade man tagit tummen ur och gjort en ny tatuering. Blev sjukt nöjd!
Hoppas bara man inte måste vänta till nästa år för att bygga på armen.

Furudrömmen

Kategori: Allmänt

Är och hälsar på hos K&P och ska bli bjuden på go matn!

Otto pratar bara mer och mer

Kategori: Allmänt

Min kille

Kategori: Allmänt

Var på BVC igår för att kolla vikt och längd. Stora killen alltså! Han väger nu 5915 gram och är 60 cm lång, alltså inte så konstigt att kläderna börjar se lite små ut. Han vägde 4780 gram och var 55 cm när han föddes, så en hel del har hänt på åtta veckor. Men de är inte de enda som hänt. Man får nu ännu mer kontakt med honom och vilken gladskit jag har. Ler nästan hela tiden han är vaken. Och detta har kommit väldigt hastigt, och i nu i påsk så var han väldigt road bland alla människor han träffade. Lät ibland som att han försökte få fram ett skratt! Sen har han även börjat upptäcka händerna så det är väldigt roligt att se. Det är så sjukt att det redan gått åtta veckor, och allt har varit smärtfritt. Han förgyller verkligen dagarna mer än vad jag hade kunnat tro och önska. Behöver ingenting mer än han.

Bildbomb från påsk

Kategori: Allmänt


Godnatt!

Kategori: Allmänt

Påsk

Kategori: Allmänt

Påskpynt är ingenting jag har på lager! Och att gå ut och plocka påskris är inte heller någonting jag är direkt sugen på. Men istället för påskpynt kan man ju göra "vårfint" istället. Bytte gardiner och duk i köket och det blev en jäkla skillnad. Mycket ljusare. Däremot måste mitt strykjärn vara sämst för ingenting blir särskilt skrynkelfritt... What so ever, bara jag som ska leva i det som tur är.

Nej nu är de hockey som gäller!

Vad är det för dag?

Kategori: Allmänt

Dagarna flyter verkligen ihop, inte för att det gör särskilt mycket. Idag så blev det en rejäl sovmorgon. Tror att klockan var elva innan vi klev upp för att börja dagen. Har varit på Ica och handlat mat så nu är kylen full igen. Sen har vi även varit förbi hos Mickan och hälsat på. Hennes två katter var däremot lite skeptiska till Otto och funderade nog över vad det var för en varelse.

Sen blev det att göra en lite sen middag när Otto äntligen hade somnat. Är som ingen ide att börja när han är vaken, för antingen hinner maten bli kall innan den intas eller så blir den bränd för att man är för upptagen. Varför jag säger när Otto äntligen hade somnat är för att han varit vaken heeeela guds långa dag! Inte en enda tupplur så förhoppningsvis så sover han igen lite missad sömn. Vilket betyder att även jag får några timmar att bocka av.

LillOtto

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit och hälsat på Empan med familj, lustigt det känns att säga familj. Men det är dem ju :) och han var så söt den lille krabaten! Det mest lustiga är att jag inte tyckte att Otto var särskilt stor men nu när man fick hålla Empans lilla så inser man hur stor Otto egentligen var. Kändes som att jag hade en sex månaders bebis i jämförelse. Fast han kommer nog alltid att vara min "lilla".

Fullspäckad helg

Kategori: Allmänt

Då var det söndag åter igen! Har varit i Setsele på kalas. Lilla Aggan fyller ju nämligen fyra år på tisdag så därför  var det kalas idag istället. Så nu har man ätit tårta och go fika för denna månad om inte mer. Sen blev jag bjudd på mat hos Farmora så nu är man ju stuffed upp till halsen. Har iallafall haft en mycket trevlig helg, som vanligt! Och de kan man ju inte klaga över. Nu blir det soffläge med Ottis och lite SoA.