knockeduplife

Remmeliten

Kategori: Allmänt

Har tagit på mig att vara hundvakt i helgen till Remus åt Flisan. Han är go och söt dock naken men fin ändå. Fast jag har liiite problem med att kunna ge både Otto och Remus uppmärksamhet. Klappar jag Remus gnäller Otto, leker jag med Otto gnäller Remus. Sen så är Remus lite rädd för vagnen när den står inne för han skäller på den som om den skulle attackera honom. Men lyfter man upp honom på vagnen gosar han till sig.

Sen tog jag mig lite frihet och duschade honom, är så jäkla slaskigt ute så Remus tassar var inte dem fräschaste efter en promme. Men de ska bli kul att ha honom i helgen iallafall.

Har inte tid, fullt upp, återkommer när schemat är lugnare.

Kategori: Allmänt

Känner att jag är kass på att uppdatera här... Önskar att jag kunde skriva att jag har fullt upp med barnskötning, städning och annat viktigt, men de har jag inte. Otto är underbart snäll, städning är något jag inte har lust med och något viktigt har inte hänt. Vi fördröjer våra dagar med en morgon prommis, kanske svänger om Kelly och Patrik då och då, ligger och slöar på soffan, och sen är de plötsligt kväll.

Däremot har jag börjat se på Sons of anarchy för att alla surrar om att den serien är så bra, så jag har tagit mig i kragen och börjat se den. I'm in love. Så bra serie! Så på två dagar har jag passat på att se den när Otto sovit och börjar på säsong två ikväll! Spännande spännande.
aaah, juste. Var på hundkalas idag också. Nikkster fyller ett imorgon så Kelly hade ett litet födelsedagskalas åt honom idag! Hahaha. Hon hade varit så uppfinningsrik att hon t.o.m gjort tårtor åt dem små liven. Såg riktigt roligt ut faktiskt. Så grattis på dagen Kicken!

Pojkar pojkar pojkar

Kategori: Allmänt

Fick ett underbart besked idag, min kära vän Empan fick en son inatt! Känner att jag blir alldeles varm i kroppen, han var sååå fin! Och nu får ju Otto en homie att leka med! Lycka!

King without a crown

Kategori: Allmänt

Man kan sitta i timmar och bara titta på gossen, han har så många ansikts uttryck att man förundras. Har det verkligen legat en sån här fin pojk i min mage? Måste påminna mig själv att de faktiskt är sant.

+

Kategori: Allmänt

Lycka

Kategori: Allmänt

Det är helt sjukt att man kan vara så lycklig som jag varit dem senaste veckorna. Dagarna är fyllda med glädje oavsett om dagen bara spenderas hemma eller om man hittar på något men vännerna. Idag så fick Otto vara med Angelica och Agnes så att jag skulle få köra lite skoter. Har inte kört någonting i vinter så en gång var jag ju tvungen att få fara. Sen så passa det ju himla bra att det var Nådastöten idag också. Hade dock kunnat vara lite bättre väder, snöade som tusan på vägen hem så man såg ingenting. Men kul var de! Helt färdig är man då fortfarande, så lite chirre och cola får avsluta denna kväll. Mys

Goooo natt

Kategori: Allmänt

Har haft en tok trevlig kväll. Började på pizzan med lite mat för att sedan hamna hos Kelly och Patrik. Där blev det att surra lite och jag fick ett efterlängtat glas vin (självklart drack dem andra någon öl, var ju inte mongo och tog ett glas själv). Otto han har då varit på bra humör hela dagen idag, och road av att Nikki kittlade och pussade på honom. Har även blivit skött lite av både Kirsi (även kallad gudmormor) och Patrik. Men nu är det godnatt för ikväll, imorgon ska Otto vara hos mormor Geka så jag ska få fara ut och köra lite skoter. Så sovgott!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2952676/images/2012/pic_195253179.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2952676/images/2012/pic_195253179.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2952676/images/2012/pic_195253183.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2952676/images/2012/pic_195253197.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2952676/images/2012/pic_195253220.jpg" class="image">

Fredag

Kategori: Allmänt

Det blev Pizzan ikväll med Kelly &Co. Ska bli mumma mumma  att få äta lite gott, undrar vad man ska mumsa i sig bara. Sen får vi helt enkelt se vad resten av kvällen har att erbjuda! Ha trevlig fredagskväll.

Somebody I used to know.

Kategori: Allmänt

Och hade det blivit fredag igen! Varför går dagarna så jäkla fort för? Imorse låg vi och drog oss extra länge, mest för att jag var riktigt trött och inte orkade kliva upp. Men den stora frågan idag är vad fasen man skulle ha gjort ikväll! Är så less på att nöta in gropen i soffan. Ska gnugga geni knölarna lite extra och komma på något.

Förvirrad

Kategori: Allmänt

Imorse så låg vi och myste ända till klockan halv nio. Och Otto sov från tio igår kväll och vaknade vid tre för lite mat och somnade om igen. Ganska skönt kan jag tycka!

Men nu till något annat... Har kommit på att jag håller på att vara riktigt glömsk. Glömde att jag skulle vara på BVC nio imorse, glömde att galejan gubbarna skulle komma nio och hämta gamm tvn. Sen glömmer jag små saker som att svara på sms. Och det som händer oftast är att jag går in i ett rum och glömmer bort vad jag skulle göra, och måste gå tillbaka för att påminna mig själv vad de var. Ska det vara såhär när man är 21?? Jävligt irriterande är det iallafall. Nu blir det att slänga sig i sängen för att hoppas att minnet kommer tillbaka till imorgon. Godnatt.

Tummen ur

Kategori: Allmänt

Har äntligen bokat tatueringstid. Hade velat göra den nununu men de är för att jag är så ivrig, men 24 april ska ugglan få pryda min arm. Texten ska vara på varsin vinge. Angelica ska även följa med och göra en, har så bra övertalnings förmåga! Nu blir det nedräkning.

5 veckor

Kategori: Allmänt

Och så hade det hux flux gått 5 veckor. Under tiden man var gravid så gick en vecka hur segt som helst och man önskade att tiden gick snabbare, nu flyger veckorna fram och innan dagen ens börjat är den snart slut. Men Lillprinsen växer, frodas och utvecklas och det är så himla roligt att se. Han blir starkare och starkare och vill hellre stå och sitta än att ligga, självklart med stöd. Men nacken är riktigt stark så man behöver inte stödja huvudet särskilt mycket. Har dessutom en liten föraning att han har fått tandsprickning, för han dreglar som bara den och blåser bubblor. Sen så sover han dessutom längre, inte mer men längre. Inatt sov han fem timmar utan att vakna upp och lika så natten innan. Så då får man ju sova ordentligt, skönt!

Happy friday.

Kategori: Bara Moa

Haft en jätte bra dag idag!! Agerade frisör åt två herrar och nöjda blev dem, så då blev jag nöjd. Ätit lite flottig mat på Sibylla med far och syster Aggan. Påhälsning hos Ida m.fl. Fast där gick det lite snett, Otto var jätte nöjd ett bra tag till h-vetet gjorde entré. Han blev hungrig... Luuuuugnt tänkte jag eftersom jag hade varit så noga med att packa väskan med allt som är behövligt, tills jag upptäcker att jag glömt amningsnappen i Setsele. Efter några sekunders fundering tänker jag, luuuungt jag har ju packat ner mjölkersättning. Tills jag upptäcker att jag glömt nappflaskan hemma. Så Otto (ruggigt hungrig) skriker och skriker så svetten rinner, tårar rinner och skriken eskaleras till max. Som tur var så kunde Felicia springa hem till mig och hämta nappflaskan och efter ett mål mat så somnade han helt utmattad. Vilken panik man kan få alltså! Nåväl kvällen slutade bra iallafall, blev en sväng upp till furudrömmen hos Kelly och Patrik så med gott umgänge och lite BB kan inte denna dag resumeras annat än bra! Nu är de banne mig GODNATT!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2952676/images/2012/pic_194229368.jpg" class="image">

Äntligen fredag

Kategori: Bara Moa

Känns inte som att det är någon skillnad på dagarna, förutom att det bara är skit på tv under helgerna. Men dagen till ära har jag faktiskt gjort mig lite fredags "fin" bara för att de ska kännas som helg.

Ska ut till Setsele snart för Kenta ska på noice makers ikväll och ville få håret klippt, så dagen kommer spenderas där ute.

Handy hjälp

Kategori: Bara Moa

Nu har herrskapet åkt igen! Fick även hjälp med att få upp spegeln som stått på golvet i snart tre månader, skönt att få det gjort! Att det ska ta en sån satans tid att få till en lägenhet. Nu blir det en PN innan man måste göra sig nå mat.

Plock

Kategori: Bara Moa

Snart kommer Farmora och Kent och Bernt på besök, så jag har plockat undan lite för annars får man höra av Farmora att de är stökigt haha. Otto har suttit och spanat när jag sprungit fram och tillbaka. Myspojken.

E.L.F.

Kategori: Bara Moa

Beställde hem lite smink från elf. Sjuuuuukt billiga priser så jag tänkte att jag skulle prova och se om de dög till något. Måste säga att jag är riktigt impad, eftersom att priserna var så låga. Dessutom har dem mineral smink som är de dyrare alternativet, men är det dyrt? Nej! Mineral sminket är även det sjukt billigt. Nöjd är jag iallafall, blir att beställa lite mer.

Beställde mineral puder, cover all stick, mineral ögonskugga, och creme ögonskugga och läppstift.

Lunch, spya och stök.

Kategori: Allmänt

Blev en lunch på dungers med Empan. Sen vidare på kommun för att hämta en dosa till internet, så nu ska jag ta igen alla BB avsnitt, så man fattar vad alla snackar om.

Efter att vi kom hem har Otto hunnit skita fyra gånger på typ två timmar, kaskad spytt mig i ansiktet för att sedan dra på det längsta flinet hittills. Men nu har han somnat. Så man kanske ska ta och städa lite. Av någon konstig anledning så lyckas det bli stökigt här varje dag, och rumsbordet är värst för där hamnar allt. Bara att passa på tills Otto vaknar.

Vad göra

Kategori: Allmänt

Har varit en väldigt lugn morgon eftersom att Otto sovit hela förmiddagen. Så jag har hunnit ta en dusch, fylla i blanketter till FK och ritat upp tatueringen jag ska göra.

Men nu är jag rätt uttråkad och funderar om man skulle ha gjort något vettigt av den här dagen också! En promenad kanske skulle sitta fint. Idag blåser det ju faktiskt inte så mycket, och solen lyser i vanlig ordning.

Vakna!

Kategori: Allmänt

Godmorgon godmorgon! Vaknade kring fem imorse och ingen kan vara nöjdare än jag, not. Idag är en morgon då jag är riktigt trött. Men Otto däremot är pigg och alert som aldrig förr! Så det var bara att masa sig upp ändå. Men jag måste säga att tv utbudet så tidigt på morgonen är riktigt kasst. Men tur är ju att vakna med the voice börjar sju!
Men godmorgon på er!

Nörd

Kategori: Allmänt

Har äntligen fått min telefon, super nöjd tjej även fast jag inte fattar ett skit av den! Måste nog även sitta och skriva över alla nummer för hand eftersom att jag inte lyckades att synka över dem. Teknisk jag vet! Nåväl skulle bara test skriva från juppin!

Tulips

Kategori: Allmänt

Har städat bort det värsta här i lyan, Maggi och Mangan kommer nämligen på besök idag med lilla Ludde! Ska bli så roligt att få träffa dem igen, det är ju tyvärr rätt långt mellan besöken. Men nu är dem hemma! Hade även tänkt mig ut idag för lite ärenden, men det blåser ju som tusan ute så jag får se om jag överväger att det är värt de. Har ju för övrigt världens träningsvärk i röven så jag kanske hamnar på latsidan idag trotsallt.
Köpte lite tulpaner igår, tänk vad lite blommor kan åstakomma!

Grattis gammräv!

Kategori: Allmänt

En till som måste få en gratulation är ju kära Daniel som fyller 23 år idag! Bland dem goaste vännerna jag har, så grattis grattis på din dag!


En månad

Kategori: Allmänt

Lilla knodden blir idag en månad!!
Dem här fyra veckorna har gått sjukt fort. Kändes som att jag nyss kom hem från BB med feber och allt, men tydligen är det den krassa sanningen. Nu börjar man inse det alla gamlingar sagt om att man ska ta vara på tiden, för går det såhär fort är det nog mycket man missar om man inte är uppmärksam. Men grattis lille Otto på månadsdagen!

back on track????

Kategori: Allmänt

Är lite halv nervös. Ska nämligen prova spela innebandy ikväll. Bör ju egentligen vänta två veckor till men känner att jag är riktigt less att inte göra någonting så jag ska prova iallafall. Är inte direkt nojig om att det kommer göra ont eller att några stygn går sönder, är mer nojig över morgondagen. Lär ha träningsvärk i hela kroppen med tanke på att det snart är ett år sen jag spelade så min kondition är nog inte på topp. Men ska bli så jäkla roligt att göra något faktiskt. Så "Tant" Ylwa-lii ska få sitta barnvakt under tiden, bör inte vara några problem! Nej nu ska jag masa mig ner i förrådet och damma av bandypjucksen.
Kööör ba köör!

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Vi var i Setsele igår och skulle njuta av det fina vädret. Men de blåste tyvärr rätt mycket så vi satte oss i farmors grillhus och grillade lite korv istället. Och sen blev det middag hos henne. Sen gick vi över till fars hus och såg på melodifestivalen. Helt klart rätt låt som vann! Otto somnade efter många om och men vid halv nio sen sov han som en stock till halv två inatt. Och somnade om igen efter lite mat, så idag så känner jag mig riktigt utvilad och pigg. Så nu ska vi ut på en promenad för idag är det riktigt fint väder! Ingen blåst och massa sol. Perfekt söndag.

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Snart är denna skönhet i min ägo! Har dragit mig länge för att skaffa en Iphone eftersom att min inte har lust att lägga av. Men nu ids jag inte vänta. Beställde den idag så snart får jag vara en i gänget! Super nöjd tjej.

Intressanta saker.

Kategori: Allmänt

Är så roligt att se att Otto nu har börjat intressera sig för föremål. Han ligger jätte fokuserad och tittar på det som rör sig. För bara några dagar så var färgglada färger och saker inte så intressant, men nu är det de.

Du är de finaste jag vet, du är det dyraste i världen.

Kategori: Allmänt

Retande

Kategori: Allmänt

Lagomt irriterad är jag fortfarande men det håller på att avta. Varför undrar ni kanske? Jo det kan jag tala om! Detta är andra gången den här veckan jag dimper ner på röven. Ska det vara så svårt att sanda trottoarerna? Nu är det ju tur att jag inte är 85 år och ska ta mig till affären för att köpa A-fil, jag tar mig ju faktiskt upp. But still.

BVC

Kategori: Allmänt

Godmorgon godmorgon!
Idag är de dags för BVC besök igen. Tycker att det är jätte spännande att få se lillemans framsteg i tillväxten. Sist hade han gått upp dryga 300 gram så vi får se vad de ligger på idag.
Ha en bra start på dagen idag!

Lugnet efter stormen

Kategori: Allmänt

Är så glad att lilleman har sovit bra idag, han har nog tagit igen lite grann sen igår. Blev lite orolig att han hade blivit sjuk eller något men man blir väl lite nojig såhär i början antar jag.
Är sjukligt trött ikväll, hade tänkt se dubbel avsnittet av greys ikväll men vi får se hur det blir med de. Kanske däckar i soffan men då får de bli så! Gnatt

Orolig natt

Kategori: Allmänt

Lider med lilleman! Han sov inte mycket igår varken under dagen och kvällen. Och inatt har han sovit snuttar på en halvtimme och sedan legat vaken och varit lite kinkig. Man såg i ögonen hur trött han var och man önskade att man kunde trolla med fingrarna så han skulle få somna ordentligt. Nu har han somnat i vagnen ute på balkongen och vi får väl se hur länge han sover. Hoppas på åtminstonde två timmar så han får lite energi iallafall. Planen för idag är att bege sig upp i backen och göra lite lunch och kika när Kelly entrar backen på skidor! Så jag hoppas att Lilleman får ta igen sömn nu så att han blir lite pigg!
Blev ju klippt igår! Herregud så skönt med nytt fräsch hår om än håret är förjävvla glanslöst just nu. Har precis slängt i en hårfärg, dax att göra sig av med den råttfärgade utväxten som gör sig påmind så fort man tittar sig i spegeln. Kan slänga upp en bild senare. Tills dess.... Ciao

A drop in the ocean

Kategori: Allmänt

Otto har fått bada ikväll, och de är något som han verkligen gillar. Flyter omkring och tittar på en och drar djupa suckar. Men nu sussar han så sött i babysittern och top model sverige börjar snart så jag ska dra mig från datorn. Sen är det godnatt för idag.

Almost there!

Kategori: Allmänt

Det är roligt att man kommer i vissa kläder igen, ännu är det ett par jeans som inte riktigt passar. Får igen knappen men magen har som lust att komma över linnigen (inte så snyggt som sean banan skulle sagt). Faktiskt rätt skönt att kunna lägga undan mamma byxor och bylsiga tröjor. Tummen upp på de!

Måndagen i backen

Kategori: Allmänt

Var uppe i backen igår och passade på att njuta av solen lite grann. Och Ludde åkte lite tefat och madrass. Fast att åka i backen är ingenting för mig, möjligtvis skidor. Men är fullkomligt livrädd när jag ställer mig på en bräda, kan kanske ha att göra med mina upplevelser i högstadiet som satt sina spår. Men de är rätt skönt att bara sitta i solen och titta på alla andra som glider omkring!

Lyx

Kategori: Bara Moa

Idag ska barret få sig en omgång, det ska dels toppas liiiite grann sen måste jag klippa in luggen på något vis för nu är jag fasen less att ha den här långa otympliga luggen som bara vill vara i vägen och som är så ofantligt ful. Låter för övrigt som att det är jag som ska klippa det. Naturligtvis inte, efter ett x antal misslyckade försök till att klippa mig själv så låter jag över besväret till dem som faktiskt kan klippa. Och idag är det Marika som ska få den äran. Känner mig riktigt peppad att få det gjort, sen är det bara utväxten som skulle ha fått sig nå färg. Men de får bli en annan dag.

3 veckor

Kategori: Allmänt

Tänk att det gått hela 3 veckor sen lilla Otto kom till världen. Känns som att det var igår vi kom hem! Men tre veckor har som sagt redan passerat så det är nog bäst att ta vara på tiden som är så att man inte missar något. Det roliga är att man verkligen ser hur han utvecklas också. Från att ögonen stod åt alla håll till att han faktiskt ligger och studerar det han ser. Sen så är han väldigt stark lilleman också, när han ligger på mage höjer han upp huvudet och håller det uppe ett par sekunder iallafall. Så det blir nog en liten Karl-alfred av honom!

Skön sits

Kategori: Allmänt

Babysittern måste vara både mammas och Ottos bästa vän, hur smidig som helst att ställa på soffan bordet eller såklart på golvet när armarna inte längre orkar hålla lilla klimpen. Och för det mesta så tycker han om att sitta i den också. Så ++++ på den!

Kojan

Kategori: Allmänt

Min soffa har blivit en koja! Ludde har byggt och trixat med allt möjligt för att bygga denna fina koja! Lite roar dem små brukar man väl säga?

Prommis i solen

Kategori: Allmänt

Har varit ute på en liten promenad till affären för att införskaffa lite ingredienser till middagen ikväll. Det är så himla skönt väder ute idag att de inte är sant. Solen värmer och inte ett moln på himlen. Och Otto somnade nästan på dirren och ligger i skrivande stund i vagnen ute på balkongen och sover vidare.

Söndags myser

Kategori: Allmänt

Otto har sovit jätte bra inatt, och imorse så tog Mamma honom för en promenad ute i kylan. Jag klev upp vid åtta pigg och utvilad. Och sen har Otto varit ganska pigg och då passade jag på att lägga honom i dinosaurien som innehåller ett boll hav som Otto har fått. Och han verkade tycka att de var ganska skönt för han låg där och sparkade och pratade lite Otto prat. Snart kommer han väl upptäcka det roliga i dinon också, men än så länge var de mest skönt att ligga i den.

Sjuk lördag

Kategori: Allmänt

Sjukt deprimerande att se att de har varit jätte fint väder idag och så har man gått och blivit sjuk! Förkylning med världens äckligaste hosta, låter som en avdankad alkis som rökt cigaretter utan filter alldeles för länge. Dessutom är lägenheten kaos och det är nog mer deprimerande. Men det ska fixas senare! Mamma Ludde och Maja kommer ju upp idag, eller dem är nog här snart. Så under dem dagarna som dem ska vara här tror jag att jag ska ta mig till ett solarium för så blek som jag är nu är de inte konstigt att man ser sjuk ut. Nej tror bestämt att jag ska krypa ner hos min lill pojk och gosa en stund! Ha en bra lördag!

<3

Kategori: Allmänt

Ut i de fina!

Kategori: Allmänt

Nu ska vi bege oss iväg till BVC för lite mätning och vägning på gossen! Ska bli spännande att se hur mycket han gått upp, om han ens gjort de!

Kärlek

Kategori: Allmänt

Att en sån här liten krabat kan få ens hjärta att känna så mycket kärlek är helt otroligt. Det gör nästan ont varenda gång man tittar på han. Man vill bara äta upp hela honom. Kunde inte ha fått en finare gosse.
Man hade fått upp en bild i huvudet under tiden man var gravid hur det skulle vara att bli mamma, men det är inte ens i närheten av hur jag trodde de skulle kännas. Under tiden som jag var gravid så fick man en helt annan syn på livet. Helt andra prioteringar och värderingar. Saker jag tyckte var viktigast förut suddades bort helt. Brydde mig inte så mycket om hur morgon dagen skulle se ut bara jag fick festa och leva livet. Nu har jag fått något som jag alltid kommer att kämpa för oavsett hur dagen imorgon ser ut. När jag fick reda på att jag var gravid bokade jag en tid för abort direkt, och när jag tänker på att jag var en tablett ifrån att inte få ha Otto i min famn idag tåras ögonen. Skulle inte kunna byta ut det här livet mot något annat i hela världen. Det här är Kärlek med stort K.