knockeduplife

virrpanna!

Kategori: Allmänt

stressen inför detta dop är hemsk!!
bakat två laddningar bullar, moccarutor och lyckselekaka. Bara kvar tårtorna och saltrulle. Som tur är så har Ottos farmor hjälpt till med att baka kakor! Sen så har jag färgat håret på Farmora och klippt Kents hår hunnit tatuera mig och tvättat kläder. Sen måste det städas också. ORKAR INTEEEE! Sen har dem bytt termostaterna? här hemma också, så det har varit jätte kallt i lägenheten. Men nu har dem fixat de, dock så har jag varit så borta i huvudet att jag glömt i pricip allt, och till råga på det hade jag tydligen glömt att spola toaletten när vaktmästarn var och greja på toan. Tur att det inte var nr2 som låg där. ska försöka lugna ner mig lite så det inte sker fler missöden.

Söndag igen

Kategori: Allmänt

Har haft en jätte bra helg i helgen! Riktigt kul igår att träffa lite folk. Dock kommer bakis ångesten som ett brev på posten. Men de spelar inte så stor roll.

 

 

 

 

Mamma ledig

Kategori: Allmänt

Lilla otto fick vaccin igår. Så han hade hög feber och man kunde nästan tro att han blev hög av alvedonet han fick för han lekte med tungen långt utanför munnen och var så lätt road. Fick även med på film när han skrattade, vilket jag aldrig hört förut kan lägga upp den senare. Men nu är han då feber fri och Otto ska ut till Morfar och homomormor och sova där inatt så jag får sova ut ordentligt, har aldrig sovit en hel natt sen Otto kom så det är välbehövligt. Men innan det är dags att sova blir det middag hos Rasmus och Matilda med Kelly och Patrik också. Vadå femte hjulet? Men det ska bli jätte trevligt. Blir att dricka lite alkohol så man kanske får prova på att vara på pikalurven igen. Men längtar redan till imorgon då jag får fara och hämta hem Otto, kommer bli ensamt inatt. Hur som haver så ha en super trevlig Lördag!

Godnatt folket

Kategori: Allmänt

Kan ju uppdatera lite vad kvällen bestod av. Målade en liten hylla som jag köpte på loppis för tio kronor. Vet inte riktigt vad jag ska ha den till men tyckte den var fin. Nog ska den få hitta sin plats. Sen kom Emelie och Vilmer och hälsade på. Eller Emelie iallafall för Vilmer sov hela tiden. Men nu är det Godnatt för lilla familjen Gärdström iallafall. Ny dag imorgon.

Vilken dag

Kategori: Allmänt

Haft en super dag idag, Otto har inte varit särskilt gnällig, har städat, dammsugit, bakat bullar, gått lindenäs, ätit en lakritspuck och nu är det bara kvällen kvar. Vad ska man då göra månne?

Skitdag nr 2

Kategori: Allmänt

Vet vad de är för fel på mig! Tröttare än tröttast och ingen ork till att göra någonting. Otto har skrikit nästan hela gårdagen och idag har han väl kanske haft två glada timmar förutom när han sovit. Vette tusan vad som flugit i honom eller mig för den delen. Men tack och lov är snart den här dagen över. Ska ta mig i kragen och fara ut och gå med Mickis så jag iallafall har gjort något vettigt den här dagen. Imorgon måste jag ta tag i lägenheten och städa vilket känns som att jag skulle vilja skjuta upp de till nästa vecka, men om jag inte hade tänkt bo i en bomb krater är det bäst att det görs! Slut med klagandet och på med skorna!

Lördag

Kategori: Allmänt

Har varit väldigt effektiva idag! Dagen startade halv tio med en hel mängd kaffe och lite Nyhetsmorgon. Ut till gammlen i setsele med fika. Sedan har det bakats i huset och grillat på de! Otto har haft en riktigt bra dag med ytterst lite gnällande men en hel del prat. Sen så har han börjat kommunicera på ett helt annat sätt. Brumm Brumm låter det mest :)

Blääää

Kategori: Allmänt

hrmpf!
Vilken jävla kalas dag jag har haft idag. Upp med gossen fem imorse pga sprut bajs upp till nacken inkl att sängen var ner sprutad. Skulle iväg på någon slags loppis för att köpa en kökssoffa men gammfolket som skulle med fick två backar med fisk som skulle rensas så det sköts upp med två timmar, Otto har skrikit halsen av sig i princip hela dagen. Dåligt väder och tvättid. Skulle vilja dra ett streck över norges nationaldag. Förhoppningsvis blir kvällen betydligt bättre! Man kan ju alltid hoppas. Någonting positivt kan jag ju iallafall försöka klämma in och det är att jag fyndade lite skit på loppisen, säkert saker som hamnar nere i förrådet tillslut ändå, men va fasen.
Otto har precis somnat och jag håller tummarna att han fortsätter göra de så även jag kan knipa igen mina bajsbruna små ögon en stund. Återkommer om något kult dyker upp!

Nog fasen...

Kategori: Allmänt

Skulle man sträcka sig i låret när man försöker vara duktig och göra lite benövningar. Tjejen som måste börja träna på allvar...

Instagram

Kategori: Allmänt

Om ni vill kan ni lägga till mig på instagram, lägger upp bilder där som inte kommer med på bloggen.

Hurra!

Kategori: Allmänt

Otto blir 3 månader idag. Har gått så fort att man knappt hinner med. Han har utvecklats så sjukt mycket, han har nu upptäckt vad han ska göra med händerna och greppar tag i allt möjligt för att kunna äta på det. Dock har han lite svårt att pricka av munnen alla gånger. Sitter gör han utan problem självklart med lite stöd på sidorna för balansen är inte riktigt okej än. Puss på dig dreggel apa!

Min Otto

Kategori: Allmänt

Hemkommen från Empan, haft en mycket trevlig kväll. Och gott var det med grillat så som alltid. Blev mycket bebis prat.
Och jag måste bara få lätta på mitt lilla hjärta. Älskar min lilla Otto så otroligt mycket, kunde aldrig någonsin tro att han skulle tillföra så mycket i mitt liv som han har gjort. Han har ändrat min livssyn så otroligt mycket. Varje dag är en lycka, varje dag får jag le, varje dag gör han något nytt och varje dag har jag ett leende på läpparna. Folk pratar om att livet är över när man får barn, mitt liv började när Otto kom. Folk pratade om att man inte får sova när man får barn, jag behöver inte sova bara jag vet att Otto får sova. Att få byta blöja kan i sig vara en fröjd, bara att få pyssla om honom och göra han nöjd är en lycka som inte går att beskriva. Att se honom utvecklas var dag gör att man blir så otroligt stolt och tycker att han är den första och bästa och finaste i hela världen, ingen kan mäta sig med honom. Alla hans små ljud som gäspningar, skratt, joller och pruttar är dem finaste. Och tanken på att han faktiskt har legat i min mage i nio månader är helt ofattbar. Han är mitt allt.

Effectiv

Kategori: Allmänt

Väldigt effektiv dag idag, har hunnit handla, klippt luggen på Angelica och sen har Maggi aka moviestar och Johan varit förbi och fikat. Har även hunnit dammsuga och skura golven och för att inte tala om de, lockat håret som är jävligt bökigt med plattång. Men nu är vi iallafall redo för att fara på middag. Ha en super lördag!

Lördag hela veckan

Kategori: Allmänt

Godmiddag på er!
Som vi har sovit inatt, eller iallafall Otto har sovit som ett tok, från tio igår kväll till åtta imorse. Jag däremot har inte sovit lika bra, förstår inte varför jag har så svårt att somna på kvällen och varför jag vaknar mitt på natten är en gåta för mig. Men så länge gossen sover bra spelar resten inte så stor roll. Ikväll vankas det ju middag på Lingonstigen, så vi ska snart ut en sväng på byn och handla lite. Ska bli så mysigt att grilla hos Empan, för dem har ju ett uterum och det är ju rätt mysigt att sitta där ute och äta osv. Kanske de slinker ner en cider eller ett glas vin i magen också.

It´s friday

Kategori: Allmänt

Har inte gjort ett jota idag. Men ska ut till Setsele nu för lite käk sen blir det nog väldigt lugnt.
Imorgon är de grillning som står högst på listan och det hos Empan, Palle och Vilmer. Så köttet ligger i marinad så det får gotta sig lite extra.
Har köpt en ny babysitter åt min baby och den är väldigt uppskattad!
Har även fått hem mina nya YLD jeans, tyvärr så är jag tydligen ett fat ass. Men en vacker dag ska dem sitta bättre.

Grått

Kategori: Allmänt

Mulet idag...
Men vi ska ta vara på dagen ändå! Ut på lunch med Empan och Vilmer.

Ut i det fina vädret!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Vi startade dagen klockan 6 imorse, och jag känner mig faktiskt ganska utvilad. Men nu är det dax för en promme med Empan och Vilmer ute i det fina vädret! Äntligen är det sol och inte en moln på himlen, dessutom blåser det inte mycket heller! Ha en bra start på dagen!

Big boy

Kategori: Allmänt

Otto hade växt på sig ordentligt! 6840 väger gossen nu och är 62 cm. Så han har rundat till sig och det syns helt klart, nu har han mysiga valkar på låren som man bara vill bita i. Nästa gång vi ska dit ska han få 3 månaders sprutan och jag gruvar mig lite faktiskt, lät så himla brutalt att få den i låret. Men på två veckor kanske jag hunnit sluta gruva mig.

Godmiddag eller godmorgon för vissa

Kategori: Allmänt

Har nog fått sova tre timmar inatt på sin höjd, inte beroende på Otto utan på mig själv. La mig vid tio men sista gången jag tittade på klockan var den kvart över två. Och sen upp och hoppa klockan fem. Men efter tre koppar kaffe är jag inte så trött som jag egentligen borde vara. Otto ligger då iallafall och sover så sött i vagnen ute. Blev förresten över glad imorse, komme äntligen i ett par jeans som jag inte kunnat ha sen maj förra året. Så dagen började då lyckligt! Idag blir det iallafall ett besök på BVC för mätning och vägning för lill-snorre.
Ska även skicka iväg en lyckönskning åt Marra som ska få bli igångsatt idag, tycker det känns jättespännande eftersom att man har fått följa hela hennes graviditet så man har blivit helt insatt och nyfiken, sen fick hon också ett besked om att det var en stor bebis och av egen "erfarenhet" så håller jag tummarna så hårt jag kan att allt går bra och att hon får vara fräsch efter att lilla fått komma ut!
Halsa ner en kopp kaffe till och sen iväg på sjukan. Ha en bra start på dagen!

Otto my love!

Kategori: Allmänt

Tiden går så himla fort! Imorgon blir Otto 13 veckor gammal, vilket fortfarande är väldigt lite men dem här 13 veckorna har bara svischat förbi! Och om han har personlighet är det inte tvekan om. Världens snällaste bebis, men väldigt tjurskallig. Som sin mor antar jag! Kan inte beskriva kärleken till honom, han är verkligen mitt allt! Går inte en dag utan att man får känna lycka och skratta åt han söta miner. Puss på dig!

Söndag

Kategori: Allmänt

Söndag idag!

Haft en bra helg igen, mycket mys! Igår var vi i Setsele hela dagen och på kvällen så kom Tina förbi och surrade lite. Idag blir det att sätta in löshår, så det toppar ju bara helgen på roligheter. Imorgon är det vardag igen och ett besök på BVC står på schemat. Är ungefär en månad sen vi var där sist och jag har sett att Otto biffat på sig ordentligt, så det ska bli spännande att se. Han har börjat få riktiga valkar på låren och fotanklarna.

En kopp kaffe på det här och jag är redo för att sätta in håret!

Old people

Kategori: Allmänt

Hade en jätte trevlig kväll igår, middag hos Empan. Däremot ville våra små prinsar inte sova av någon anledning. Empan gjorde i ordning kaffe vid sex tiden och vid tio fick vi äntligen dricka det. Men efter en prommis runt byn somnade dem små grynen äntligen in. Kikade in hos K&P för att se vad dem hade för sig, fastnade dock där framför lite gamecube och sällskap. Så för att resumera gårkvällen så var det en fredag helt i min smak.
Blev inte barnvakt idag, men vi ska ut till Setsele iallafall för lite middag och gammfolks häng.

Äntligen fredag!

Kategori: Allmänt

Så var det fredag igen! Måste säga att jag varit ganska alert idag och det har inte ens hunnit bli lunch tid.
Vi klev upp vid åtta imorse och då har vi hunnit ta ett bad tillsammans, vikt lite tvätt, varit iväg på affären och hälsat på gubbarna på sågen för att bjuda på lite fika. Saknar faktiskt sågen lite grann och skiftlaget såklart, mest för att få göra något annat antar jag. Dagarna är rätt tradiga om man inte hittar på något. Missta mig inte, älskar mitt liv med Otto och allt vad de innebär, men skulle vara kul att få göra något annat någon dag och få komma ut och jobba lite. Sen skulle de vara rätt skönt att få tjäna lite kosing så man kan få skämma bort pyret lite. Men den dagen kommer nog så småningom.
Fredag idag alltså. Ska bli bjuden på middag hos Empan och lilla Vilmer ikväll. Måste ju även få inflika att jag måste vara väldigt populär middagsgäst efter som att tio minuter efter Emelies inbjudan ringde Kelly och ville bjuda på middag ikväll också. Inte lätt att vara trevlig och rolig att umgås med ;)
Nu blir det till att städa lite och sedan lägga upp fötterna på soffbordet och bara njuta!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Vilken start på dagen! Måste ha hänt något med min kropp, för herregud vad trött jag är. Vi sov till sju idag och sedan från nio till tolv!! Skönt var det, men vet inte riktigt om jag kan tycka att jag är särskilt mycket piggare. Har varit iväg en sväng på affären för att inhandla lite ingredienser till tacos ikväll. Kelly, Patrik och Kicken ska få bli mina middags gäster ikväll.
Har även fått hem lite landet för länge sedan, så jag hade tänkt hamna i nostalgi ikväll. Anledningen till att jag ska har hämtat hem den serien är för att jag ska vara barnvakt åt lilla Aggan på lördag, och jag skulle tippa på att hon inte vill se bondgården igen. Hon har väl sett den varje gång hon varit hemma hos mig, så det håller på att vara några gånger nu. Sen så är ju Landet för länge sedan även en serie som jag kan sitta och titta på utan att bli irriterad.
Otto ligger i skrivande stund ner bäddad i vagen ute i blåsten, så jag hade tänkt att jag skulle ta tillfället i akt och städa lite grann. Imorgon får jag nämligen fin besök. Kära prästen kommer förbi för att planera inför dopet.
Hare