knockeduplife

It's on!

Kategori:

Nu jäklar ska jag komma igång med träningen! Känner att det kan behövas för min rygg också. På måndag blir det intro på gymmet actic och på tisdag blir det första träningen med gammelstans damer. Är så jäkla exalterad, ska bli så kul att få komma igång och göra något vettigt!

Väskan är packad och snart lämnar vi Ottoman med farfar och farmor över helgen. Vi ska tömma och städa lägenheten i Malå. Sen blir det en liten utgång på lördag. Ha en bra helg allesammans! :)

Oct. 24, 2012

Kategori:

På fredag hämtar vi den sista grejerna från lägenheten, det känns väldigt tungt samtidigt som det känns spännande och skönt. Och då får en ny beteckning nämligen Lulebo. Dessvärre har vi ingen egen bostad, känns väl inte lika spännande, men vi jobbar på det. Tur att farmor och farfar är så härliga att umgås med! Sen så ska jag igång med träning också. Ska senare idag iväg och skaffa gymkort på actic, och sen blir det att få lira innebandy igen. Jisses, har fan inte tränat på ett och ett halvt år sedan. Och det känns, känner mig fet och förtvinad på samma gång. Ska bli skönt att få någon sysselsättning istället för att bara vara hemma. Det var väl de jag hade att förtälja denna gång!

Oct. 05, 2012

Kategori:

Gjort bort Setsele ikväll och Otto har somnat för natten. Slog på stort och gjorde mycket barnmat idag, fläskkött med rotfrukter och krydda. Höll på länge som fasen för att det skulle bli bra, tydligen dög det inte för Ottoman. Spottade bara ut det och hurvades, så det var ju en besvikelse. Men middagen jag bjöd på fick fem tummar upp, sen har jag även färgat håret på Farmora. Det var kvällen i det stora, och nu ligger fossingarna på bordet framför X-factor. Godkväll på er!

TGIF!

Kategori:

Blev tydligen 22 igår. Känns som att någon plussade på tio år. Men hade en bra dag och folk här hemma mellan tolv och nio så jag var rätt trött igår när jag la mig i sängen. Blev dessutom väldigt överraskad när det plingade på dörren och fick blombud av gubben. en jättefin bukett var det med höst löv och rosor och några andra blommor. Ottoman somnade halv åtta och sov i tolv timmar. Mycket skönt. Han är fortfarande väldigt förkyld rinner snor och hostar må det gå över snart.

Ikväll ska vi ut till Setsele och äta middag, jag ska göra middagen. Har inte bestämt vad jag ska göra men det blir nog något gott. Sen blir det att fara hem och lägga upp fötterna på bordet. Har av någon konstig anledning haft ont i huvudet i en vecka, om de är förkylning vet jag inte men jag skulle kunna tro de.

Dags att väcka Otto och vänta in Kenta!
Tjingtjong

Sjuk

Kategori:

Har en son som inte är de minsta frisk. Feber, förkylning och tänder som är på väg. Haft två nätter nu när han vaknat varje timme. Var tänkt att vi skulle åka till Malå idag men de får bli imorgon eller när han är feberfri åtminstone.

Ingen lugn stund för de, ikväll blir de att kolla på en lägenhet och hus. Hoppas att det går finfint! Sen kan jag redan ana att det blir en tidig kväll ikväll med tanke på att sömnen varit sämst.