knockeduplife

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Goddagens! Strålande sol idag och de får man tacka för. Tack tack. Ska strax iväg på lite lunch med Emelie och Vilmer, känns som att de var evigheter sen sist vi såg så det ska bli mysigt. Sen ikväll har jag tvätt tid så då jäklar ska det tvättas, har två stora tvättkorgar fulla med kläder som måste tvättas. Att investera i en tvättmaskin är något jag verkligen borde tänka över, för när man måste tvätta är det fullt i tvättstugan, blä.

Ha en bra dag idag!

Lämna mig aldrig!

Kategori:

Ibland blir jag rädd av bara tanken på att min farmor inte kommer finnas vid min sida hela livet. Vet uppriktigt sagt inte vad jag skulle göra utan henne. Hon har alltid varit där oavsett vad som hänt, alltid stått vid min sida. Hon var den första i familjen som fick veta att jag väntade Otto. Kommer bryta ihop den dagen då hon inte längre finns. Men hon finns nu och många år framöver hoppas jag! Älskar dig!

Lördag!

Kategori: Allmänt

Idag ska vi ut till Setsele för att grilla lite, och jag ska agera kock/grillmästare. Sen ska jag och farmora dela på en flaska Rosè också, så det blir nog super mysigt. Sen hade jag tänkt att jag skulle börja om och se SoA ikväll. Orkar inte vänta på femte säsongen som kommer till hösten. Saknar att dreggla efter Ope. 
 
Kör på en gul/orange/röd skugga idag. Ni får vara beredda på lite smink bilder här framöver, för det är ju bara sååå kul!
 
Ha en bra dag idag.
 

M.A.C

Kategori: Allmänt

Hade beställt hem en MAC palette med massor av spännande ögonskuggor, och nu har den äntligen kommit. Kul att hålla på att experimentera med olika sminkningar. Idag fick de bli en grön färg som jag skuggat ut lite. Använde mig bara av en färg, fast skuggade ut den så den blev ljusare upp till.
 

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Haft en väääldigt lugn dag idag. Otto har sovit oroligt hela natten så mamma har varit trött idag. Men som tur är har Otto varit en väldigt snäll pojke idag. Däremot somnade han för natten för en halvtimme sen vilket innebär att det lär bli oroligt inatt också. Vi har inte riktigt kommit tillbaka till våra vanliga rutiner riktigt än. Skulle lägga han för en middags lur men efter en timmes bråkade gav jag upp och så fick han vara vaken tills han nästan stupade. Så nu sover han och det får han fortsätta göra. Det bådar inte gott att han blir mer och mer envis, och fortsätter han vara envisare än vad jag är lär jag få problem i framtiden hehe. 
 
Nåja, kan ju ta och berätta om hur det går med nutrilett so far. Har inte gått in helhjärtat kan jag lova, två shakes om dagen plus middag, men ändå så har tre kilo rasat sen jag kom hem och det är ju inte fy skam. Ska fortsätta veckan ut med två shakes om dagen och går det så pass bra så kanske man kör ren kur från och med nästa vecka. Men vi får se. 
 
Aa, juste. Håller på att ljusa upp mitt hår så nu är har jag fyra olika nyanser av orangefärg på håret. Har dessutom inte bestämt mig vad jag ska göra med de, det får vila ett tag tills jag bestämt mig helt. bla bla bla, jätte intressant. Lägger upp fötterna på sängen och vilar istället.
 

Återuppstått från de döda...

Kategori:

Hej på er! Long time no see? Vi har nämligen haft lite semester och då blir uppdateringen lite lidande. Har haft två jätte trevliga veckor. Vi har varit i Luleå den mesta tiden, sen har vi även varit och hälsat på Far m. Familj i Piteå på havsbadet. Men nu är vi hemma igen! Visst är det konstigt att det alltid är så skönt att få komma hem? Däremot hade jag lämnat lägenheten i ett väldigt dåligt skick. Inte så kul att komma hem och börja städa. Väskorna står fortfarande ouppackade. Men imorgon är det en ny vecka, vilket innebär städning, tvättning och diskning. Huvva. Ska även börja om med nutrilett imorgon också. Nu ska dessa sista fem kilo bort. Hade ju som mål att få bort tio under sommaren, men efter den här "semestern" kan jag lova att jag inte gått ner någonting så med lite motivation ska jag klara de. Bjuder på hur lyan ser ut just nu och hur slut jag är. Godnatt

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Har i princip städat hela veckan utan resultat, jag ger upp, ser mer jävligt ut än när jag började. Har även varit 60-tals veckan i veckan så vi har varit på torget och sett underhållningen dem bjudit på. Ska dit idag också. Sen drar ju  Musik vid Malån igång igen, men jag bojkottar och drar iväg istället, kände då lix ingen pepp så då äre ju som meningslöst.
 

You can kiss the ring but you cannot touch the crown

Kategori: Allmänt

Det är tråkigt när man tror att efter fyra år så borde en människa "mogna" på sig lite och kunna vara glad för någon annans skull. Men de är ju troligt att vissa människor helt enkelt inte förtjänar en andra chans eller som i det här fallet en tionde chans. Det tråkigaste är att man själv är alldeles för blåögd och tror det bästa om allt och alla. Men jag är så väldigt glad för min egen skull att jag har Otto och han är helt klart det bästa som har hänt mig. Men personer som vill ha makt över oss lämnar vi åt slumpen!

Nu ska jag lämna detta här och gå vidare med denna regniga dag ute i Setsele för lite kassler panna och gammfolks häng. Saknat mig lilla Farmora!