knockeduplife

LCHF Tacopaj

Kategori:

Riktigt riktig god tacopaj blev det idag!

Här är receptet
400 gram köttfärs
4ägg
3 dl riven ost
0,5 dl grädde
1 msk fiberhusk
100 g creme cheese
1 påse taco krydda
1 burk creme fraiche
Tacosås

Blanda ägg, 1 dl ost, grädde, fiberhusk och creme cheese

Smörj en pajform med smör och häll över smeten. Grädda i ugn på 225 grader i 15-20 min. Tillaga köttfärsen, och hacka upp sallad du vill ha på sidan av.

När pajdegen är klar så häll på köttfärsen och toppa med t.ex körsbärs tomater rödlök och fetaost. Strö över resterande ost. In i ugn i ytterligare 15-20 min. Servera med creme fraiche och tacosås.

Riktigt god och perfekt som matlåda dagen efter!

Kärleken till denna man är obeskrivlig!

Kategori: Allmänt

Jag kan förstå varför folk inte kunnat låta bli att skriva på facebook osv osv. För jag är ärligt talat helt förkrossad över Opie! Det går inte att undvika att låta töntig men jag ÄLSKAR Opie! Går det att vara kär i någon som inte finns är jag det. Har stor grinat till avsnittet, och sett avsnittet om och om igen för att få grina lite till. Hur ska jag klara av att se fler avsnitt utan att sakna honom? Han var den snyggaste, manligaste, snällaste i hela serien. När jag hör den här låten är det svårt att hålla tårarna tillbaka. Din för evigt /Ditt största fan ever <333333
 

Tordag

Kategori: Allmänt

Klev upp i vettig tid idag faktiskt. Vi har varit ute på en prommis jag, Ottoman och Molly. Skulle till candycorner för att köpa lite snus (dem har jätte billigt snus där men tyvärr har dem gått i KK till min stora besvikelse) och fick en stock för halva priset, tackarrrr. Är något mildare idag men inte fan är det varmt för de inte. På med björnfittan och halsduk inlindad runt halsen, Ottoman stormtrivs när det är kyligare ute, sover gott i vagnen. Fast det skulle nog jag också göra om jag fick ligga i en massa kläder åkpåse och hela faderuttan.
 
Gorillan kommer för övrigt inte hem idag heller, men imorgon. Lika bra är väl de kanske, blir alltid ett sånt jävla liv när Skellefteå vinner över Luleå och vise versa. Gym ikväll, känner mig riktigt laddad faktiskt. Ha en bra dag!
 

Gorilla

Kategori: Allmänt

 
Den här grisen är i Gällivare och jobbar tre dagar. Måste säga att det är skönt på ett vis, men inatt så var det jobbigt. Okej jag har väldigt svårt att sova som det är, men då kan jag ju alltid roa mig med att peta näsan på honom, nypa porer eller prata med honom när han pratar i sömn. Det kunde jag inte igår. Men imorgon kommer han iallafall tillbaka, och då spelar dessutom Skellefteå mot Luleå så det blir en dubbeltoppen dag!

Vad är det för dag?

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Ottoman varit på stan. Skulle dit för att köpa en klocka, men den hade dem inte fått in så jag får fara dit nästa vecka för att se om den kommit då. blev istället lite annat smått och gott. Tror att Otto sov hela tiden vi var på stan och vaknade så fort vi kom in på våran gata. Nu är vi iallafall hemma och Otto är gnälligare än gnälligast. Vet inte vad som hänt med honom, han är nästan jämt missnöjd på dagarna och gladare på kvällen. På natten är gnälligt och han har himla svårt att komma till ro, vrider och vänder sig upp och ner i sängen. Får hoppas på att det vänder snart. Men jag anar en viss förkylning och kanske det är det som är orsaken.
 
Nåja, ska ta och börja med middagen på ett tag men har ingen aning om vad det ska bli. Måste googla mig fram något kuligt recept.