knockeduplife

Under löven

Kategori: Allmänt

Älskar hösten!! Förr var det alltid för att jag fyllde år på hösten, men på senare dar är det inte för att jag fyller år utan för att det är svalt och skönt och så är det någon speciellt med luften. Den känns så ren. Och inte att förglömma alla fina färger!

Ska strax möta upp Kelly för lite inhandling av kvällen middag. Tacos står på menyn och det är ju helt klart bland det godaste man kan äta!





Sedan en tid tillbaka - Melissa Horn

Kategori: Bara Moa





Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är




Happy B-day!

Kategori: Allmänt

Ska alldeles strax iväg på ett 19-års firande, min Kusin Ylwa-lii fyller nämligen år idag! Hipp hipp hurray!

Mäster bagerska!

Kategori: Allmänt

Skulle göra en sockerkaka för ros skull, men det blev ett fett failure!

Tjugo minuter efter att den egentligen skulle ut kom jag på att det kanske var dags. Och det var de.
Tror inte ens att jag skulle bjuda bort den, buhu!

Stor och större blir det.

Kategori: Graviditeten





Så jäääävla fet jag känner mig. Men det är ju bra att det blir en fin sund mage och inte en dallrande hängmage haha. Magen växte på sig ordentligt när jag var och hälsade på Mamma i H-sand. Så jag införskaffade även ett par mammabyxor, otroligt skönt med kläder som inte sitter åt så mycket.

Inga kalla fötter här inte!

Kategori: Allmänt





Har faktiskt köpt två par "vettiga" skor denna gång. Vinter skor och höst kängor.
Hejdå kalla fötter i höst/vinter.

Home at last.

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma! Bussresan tog lång tid och less hann jag bli redan innan vi ens hade buss byte.
Fast en sak är säker, det är ett tag kvar innan jag åker buss så långt igen.

Och en sak till som jag nu måste börja lära mig är att rensa kylskåp och ta ut soporna innan jag ska vara borta ett tag. Fy fan vad det luktade illa när jag öppnade dörren. Gamla sopor och möglig mat var inte det man ville mötas av när man klev in genom dörren!

Igår berättade min lilla prinsessa till syster att hon skulle sakna mig så mycket, och ville sova brevid mig. Hon har delat ut avskeds tuggummin idag och vi har spelat spel för att ta vara på den sista dagen tillsammans. Tyckte att hon var så söt som blev lite ledsen över att vi skulle skiljas åt återigen. Men nu är det jag som har en klump i bröstet över att veta att hon är tillbaka i Stockholm. Saknar lilla Myra redan... Men snart är det "jul" igen och då får vi ses igen. Puss på dig! <3





NU ska jag sova, det ska ni veta! Upp tidigt imorrn för arbete. Natti natti.

Vildkatta

Kategori: Allmänt

Ser ni där uppe på en gren, där sitter lilla katten Puma. En svart fläck där. Hon klättrade mest troligt upp dit i förrgår. Och kan tydligen inte komma ner.
Provade alla möjliga sätt för att få ner henne, dock misslyckades vi.
Får se om hon vågar sig ner själv, annars får man väl ringa åt brandkåren.
Är som lite lustigt hon kan ju typ klättra ner för grenarna men är för rädd, så hon sitter där på sin gren och åmar sig hehe.

Shoes

Kategori: Allmänt

Mina gamla pjucks ska självklart lillen få när det är dags. Kul att hitta lite gamla saker som man själv har haft och som fortfarande inte är för "Ute ur tiden". Måste bara införskaffa ett par skosnören och sen är dem redo att gå i.

Skogsjakt!

Kategori: Allmänt

Har varit ute i skogen och letat lite föremål som stenar, bark, svampar och lite sånt som man kan hitta!
Ludde valde att ha vindruvor i sin låda istället.

UL

Kategori: Allmänt

Detta är då den lille. Fick inte veta könet på krabaten, men allt såg bra ut som tur var. Har ju varit lite orolig över att det inte skulle vara det, men det var det ju tack och lov!
Själv kan jag inte påstå att jag ser särskilt mycket förutom huvudet. Annars tycker jag det mer liknar en grillad kyckling. H*n hade fötterna uppe vid huvudet så h*n låg lite konstigt, men det var tydligen inte ovanligt!
Så nu är det dags att börja vänja sig vid att det är någon i magen, i och med att man sett det svart på vitt (bokstavligen).

00.00

Kategori: Allmänt

jag och Mami var ute igår för att leta efter lilla Elvis som var bort sprungen, för er som inte redan vet så är det Mammas katt, som en gång även bott hos mig. Ingen katt funnen tyvärr. Men efter det gick vi in i skogen på en liten promenad och hittade lite lustiga saker.
Hade tänkt lägga upp bilder men denna dator går så jäkla segt så det blir det ingenting utav. En annan dag kanske.
Nu ska jag knoppa för imorgon bär det av till Sundsvall för liiiiite shopping. Kan inte springa omkring i mjukisbraller i fem månader.
Natti!

Don't talk about moonshine,

Kategori: Allmänt

Tycker mamma ska göra en vägg målning hemma hos mig med.

Härnösand

Kategori: Allmänt

Är och hälsar på Mamma hela veckan nere i Härnösand! Är riktigt skönt att få fara från Malå för några dagar.
Än så har jag inte gjort mycket som är vettigt eftersom att det har regnat, men idag är det fint väder och jag hade tänkt gå ut på en liten promenad för att utforska. Sen ska jag börja fixa i ordning ett rum inför helgen när små syskonen kommer upp. Är hur längesen som helst som jag träffade dem så det ska bli super mysigt!
Imorrn blir det Sundsvall så då ska jag köpa en usb kabel till kameran, så att jag kan lägga upp lite bilder. Blir så mycket roligare då!

Bara en notis

Kategori: Allmänt

Någonting som jag har börjat störa mig på nå så otroligt mycket är, när folk kommer fram med en blick i ögonen och säger - Det kommer gå bra för dig, inget att oroa sig över, jag tror på att du kommer klara det etc etc.
HALLÅ!? Har jag sagt att det inte skulle gå bra? Ser det ut som att jag håller på att bryta ihop? Det är som att folk tittar "ner" på en bara för att jag är gravid, ung och inte är i ett förhållande. Hahaha. Väljer att skratta istället för att gråta, för jag tycker det är lite patetiskt. Att mina vänner stöttar mig är en sak, men när bekanta människor som man inte delar ett litet skit med förutom att man hamnat på samma fest förr kommer med stöttande ord får en att skratta.
En sak är klar, jag är inte ett dyft orolig över att det skulle gå dåligt, inte alls ledsen över att jag kommer att vara själv i det här. Och framför allt så har jag inte tänkt gå omkring med en skam, för att jag är i den sits jag befinner mig i. Kunde inte vara lyckligare, har familj som är till stor hjälp, vänner som verkligen visar vilka bra och goda vänner dem är. Så om du som har tänkt säga något så räcker ett grattis, jag behöver inte dina pushande ord om än du kanske menar väl.
Är ingen bitterfitta.

Rise and shine!

Kategori: Allmänt

Sitter i Kellys ziperall! Haha, fan att jag inte testa denna ljuvliga sparkdräkt innan jag beställde min. Denna är ju så mycket skönare, nåväl smart att vara efterklok.


(en mycket fräsch nyvaken Moa)

Sista dagen på sågen innan det är heelg! Och ikväll blir de pizza till middag, hur bra?
Och det är dessutom imorgon som det bär av till Lycksele för ultraljud.

Man kanske ska måste ta och göra sig i ordning för lite jobb. Have a nice one!

Två dagar kvar!

Kategori: Allmänt

Har gjort lite lunch samt matlåda för ikväll, k-bullar med brunsås (fick en riktig dille på de imorse när jag vaknade). Så nu ligger i sängen och laddar för jobb.

Så nu är det bara ikväll och imorgon kväll jag jobbar, sen på fredag är det som sagt ultra ljud som gäller. Är riktigt peppad på att få se vad som är där, kan nog säga den meningen flera gånger för att det är så spännande. Farmora ska även följa med, eller gammelfarmor som hon nu blir till den lille krabaten. Hoppas hoppas hoppas att allt ser bra ut! Vilken bekräftelse det blir att få vara där och faktiskt se.



Ska svida om till arbetskläderna och börja traska upp mot sågen, ha en bra dag!

Det här med snus.

Kategori: Allmänt

Det är ju ett jäkla liv om att man ska avstå från tobak när man är gravid.
Jag har snusar och jag vet att det inte är bra, men jag kan inte bara tvär lägga av. Måste trappa ner åtminstonde, väntar en timme innan jag får stoppa in nästa snus. Bisarrt jag vet! Men för någon dag sen tänkte jag att jag skulle prova på onico bara för att prova om de funkar. Fine! Det ligger något under läppen, men de smakar dåliga örter och efter en halvtimme är den bara kladdig och slipprig och sen åker omkring i munnen på eget bevåg. Så jag kan öppet och ärligt säga att jag håller mig till snus och trappar ner tills jag helt kan vara utan.





Och dessutom verkar det inte som att de är en sådan bra idé med onico eftersom att denna man använt onico i bara ett år och ser ut såhär? Jag vill inte ha såna tänder...

Första sparken.

Kategori: Allmänt

Kände för övrigt första sparken igår, var tvungen att känna efter flera gånger om det verkligen var sant. Riktigt riktigt häftigt att känna faktiskt. Så nu känner man mer och mer att det är sant att man har ett lite knyte där inne.
Så nu går man omkring hela tiden och känner efter om det är ytterligare en spark eller om det bara bubblar, haha.

Nej springa iväg på jobbet och göra lite nytta, ha en bra dag!

Nu är veckan kommen.

Kategori: Allmänt

Går in i vecka 20 idag. Vilket betyder att jag är halvvägs gången. Så på fredag blir det Ultraljud, ska bli jätte spännande. Dem ska tidsbestämma graviditeten, så jag kan både bli framflyttad eller bakflyttad men sånt kan även ändras under månaderna som kommer. Dem ska även fastställa hur många foster det är i min belly, och jag har svårt att tro att det är twins där inne. Så jag hoppas verkligen att allt går bra, men nojig är jag ändå man vet ju aldrig hur det står till.

Har jag lite tur kanske man får veta om de är en liten pojke eller flicka där inne. Magkänslan säger att det är en pojke just nu, men de återstår att se.

I push my fingers into my eyes

Kategori: Allmänt




...............You cannot kill what you did not create..............

Äntligen fredag!

Kategori: Allmänt

Känns som att denna vecka gått jätte sakta, men nu är det äntligen helg! Blir att jobba hela nästa vecka också, men då blir det eftermiddag. Känns riktigt bra att jag får jobba så mycket som jag faktiskt får, i och med att det blir en del utgifter framöver. Så det tackar vi för!

Idag fyller ju kära Kelly 23 hela höstar! Grattis. Så ikväll ska jag få komma på middag hem till henne och Patrik, och det tackar man ju gärna inte nej till då det bjuds på plankstek. Så nu ska jag bara röja upp resten av lägenheten och rent utav kasta mig i duschen och skrubba bort både olja och trä lukt. Lovely weekend!

?

Kategori: Allmänt

Är man anonym så vill man ju inte att någon annan ska veta vem man är, så varför skulle då jag svara på dumma frågor?

Första plagget!

Kategori: Allmänt

Är fortfarande i det stadiet där jag ännu inte har insett att jag faktiskt har ett litet liv i magen. Vilken chock jag lär få om det fortsätter såhär tills dagen är kommen haha.

För att försöka påminna mig själv eller för att försöka inse, har jag beställt en liten overall som lillen kan ha i vinter när det blir kyligt. Det är det första plagget jag köpt och mer lär det bli, men det får nog vänta ett tag till. Är faktiskt lite nojig, känns som att man aldrig kan veta säkert vad som händer. Om än att risken för missfall är rätt liten just nu. Men de är väl kanske för att jag i huvudet bara är i början av graviditeten och inte i mitten.
Nåväl, snart lär jag ju faktiskt måsta inse fakta!



Jag är inte gravid?

Kategori: Allmänt

Min vardag ser exakt likadan ut. Förutom vissa förändringar.
Kliver upp, borstar tänderna, tar på mig kläder som känns lite för trånga, kollar mig i spegeln och påpekar att jag har blivit alldeles för fet och försöker dra in magen utan framgång, drar på stödstrumporna, oftast så går jag sedan på jobbet och gör jag inte de lägger jag mig på soffan en stund. Slår upp datorn och kollar inte längre på snygga klackar och kläder, kollar på graviditetsforum i hopp om att bli mer lärd. Går till affären för att köpa mat och inser efter en trappa att jag måste börja om att träna för pulsen dunkar på ända upp till tinningen. Kommer hem och gör tråkig mat (läs: bacon med spagetti). Tar sedan b-vitamin tabletter eftersom att jag läst att man ska göra de, sedan har de plötsligt blivit kväll, gör en ny portion bacon och spagetti, knäpper upp knappen på byxorna, slö tittar på tv tills alla bra program är slut. Borstar tänderna, på med kroppsstrumpan som är de enda som är bekvämt, tittar åter igen på magen som tycks ha blivit större, av med dem där förbannade stödstrumporna som gör att benen är räfflade. Lägger mig i sängen och gluttar på tvn i hopp om att det ska komma en bra program. Det gör det oftast inte så då stänger jag av den. Blundar och lägger handen på magen som är lagomt hård och känner att det bubblar och sen somnar jag.

Har dem senaste veckorna insett att jag lever ett förbannat spännande liv.



vecka 18